• Prachtige ruimte te huur

    Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les / workshop of cursus voor onze bezoekers, wekelijks of incidenteel, neem dan gerust contact met ons op. We zoeken een nieuwe collega wiens les / training / cursus een mooie aanvulling is op het huidige aanbod. Dinsdag overdag, woensdag overdag en avond, vrijdag, zaterdag en zondag zijn er nog mogelijkheden in het rooster.

    Loft 1 is onze lesruimte van ruim 80m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en voor de warmere seizoenen is airco aanwezig. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens, knierollen en dekentjes. Daarnaast een geluidsinstallatie, stoelen, massage-tafel, projectiescherm, etc. We hebben een gezamenlijke, sfeervolle ontvangstruimte en ook een kleedruimte is aanwezig.

    Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op een goed bereikbare locatie met meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte? We maken graag kennis met je.