• Prachtige ruimte te huur

    Yoga-Loft Leiderdorp is een ruimte die door vaste bewoners wordt gebruikt. Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les / workshop of cursus voor onze bezoekers neem dan gerust contact met ons op. We zoeken een nieuwe collega wiens les / training / cursus een mooie aanvulling is op het huidige aanbod. Dinsdag overdag, woensdag overdag en avond, vrijdag, zaterdag en zondag zijn er nog veel mogelijkheden in het rooster.

    Heb je incidenteel ruimte nodig voor bijvoorbeeld een lezing, workshop, training en dergelijke dan is  het mogelijk om Loft 1 te huren.

    Loft 1 is onze lesruimte van ruim 80m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. We hebben een gezamenlijke, sfeervolle ontvangstruimte en een kleedruimte is aanwezig. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en voor de warmere seizoenen is airco aanwezig. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens en dekentjes. Daarnaast een geluidsinstallatie, stoelen, massage-tafel, projectiescherm, etc. 

    Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op een goed bereikbare locatie met meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte? We maken graag kennis met je.